STEEN KNARBERG PHOTOGRAPHY

Seneste billeder fra Steen Knarberg

Fotograf i Næstved, der tilbyder personlig fotografering overalt i Danmark. En fotograf der giver dig lige præcis de billeder, du ønsker dig. Fotografering er en personlig ting, og for at være sikker på, at du får de billeder, du ønsker dig, hjælper vi dig gennem hele forløbet.

Vi tilbyder malle forskellige typer af fotografering, lige fra virksomhedsportrætter, billeder til hjemmesider, portrætter til CV og ansøgning, LinkedIn, facebook og meget mere. Vi kører også gerne ud on location til virksomheder og laver billeder til årsrapporter og portrætter af ledelse og ansatte. Alt sammen i København og omegn.

Vores fotografer i Næstved er professionelle og har mange års erfaring med fotografering af mennesker. Derfor kan du være sikker på resultatet. Du kan også kontakte en fotograf hos Steen Knarberg Photography med det samme, og høre om mulighederne.

Som fotograf I Næstved og på sydsjælland arbejder vi med mange forskellige opgaver. Men mest bevæger vi os indenfor Erhvervsfoto, reklamefoto, portrætfoto, videoproduktion, VR Foto og videoproduktion. Dygtige og uddannede fotografer med en frisk og ny tilgang til portrætfotografiet i Sjælland sydlige hovedstad Næstved og omegen. Vi tilbyder både halve og hele dage on-location. Få en fotograf til at følge jeres virksomhed en dag og se dagen gengivet i billeder og portrætter.