loader

360 Foto – Dronefoto og Luftfoto

 

Luftpanorama fra Gavnø Slotspark

 

Luftpanorama af Næstved Havn

 

Luftpanorama af Affald Plus i Næstved

 

Luftpanorama af Landejendom

 

 

 

Hvorfor vælge Steen Knarberg Photography til at tage dine 360 billeder, 360 panoramaer, VR fotos og 360 dronefotos?
Når du vælger droneluftfotograf, så spørg dig selv: Er man en dygtig droneotograf blot fordi man kan få en drone op at flyve? Nej vel?

Jeg er p.t. førende i Danmark indenfor luftfoto og tilbyder alle former for luftfoto, luftfotografering og luftvideo. Jeg har fotograferet i over 40 år, så når jeg er i luften for at tage billeder og video, trækker jeg på en meget stor visuel erfaring, hvilket er det det i virkeligheden handler om, dronen er bare et kamera med propeller. Jeg har fløjet stordrone siden 2010, i den dengang tunge 7 kg’s kategori. Det var dengang blot det at få en drone i luften med et kamera var lidt af en udfordring. Jeg var således en af pionerene i Danmark fordi jeg var helt vild med tanken om at kunne tage billeder fra luften uden fotodrage, helikopter eller flyvemaskine.

I efteråret 2016 blev jeg certificeret dronepilot i katgori 2, som er den mest omfattende certificering. Den giver mig bl.a. giver mulighed for flyvning i bymæssig bebyggelse med drone op til 25 kg.

Jeg er samtidig den førende droneluftfotograf fordi jeg også er en af landets bedste og mest erfarne landskabsfotografer med over 35 års erfaring. Erfaringen gør, at jeg forstår at læse landskabet, både i felten men også ift planlægning, årstider vejr osv. osv. alt det der er grundlaget for fantastiske billeder.

 

Jeg tilbyder følgende indenfor dronefoto

 • Forudsætningen; grundig planlægning af opgaven ift lokation vejr, årstid, landskab osv. med fokus på de absolut bedste billeder.
 • Skråfotos overalt i Danmark i en opløsning mellem 20 og 250 megapixel med det absolut bedste udstyr på markedet indenfor kamera og optik (Zeiss).
 • Fantastiske 720 graders gigapixel luftpanoramaer i en opløsning og en kvalitet, som du knap kan forestille dig.
 • Orbit stills (omkredsning) af fe.eks. en bygning eller lign med en røkke billeder efter ønske.
 • Luftvideo af alt, events, industri, sport, locations, friluftsaktiviteter, ja alt havd du kan forestille dig filmet fra luften i flotte, levende og dynamsike 4K optagelser.
 • Ortofoto (lodretfoto) af alt på jorden med mange formål for øje. Opløsning op til 2 pixels/cm.
 • 3D terræn- og konstruktionsmodeller – både DTM og DSM
 • Opmåling og dokumentering af bygge og anlægsprojekter

Fordelene og muligheder ved luftfoto med drone
Der er mange fordele ved at bruge en drone til luftfoto. Blandt dem er, at dronen kan komme steder hvor man ikke kan komme med et fly eller en helikopter. Det vil sige at man kan komme helt tæt på bygninger, ting i naturen, tekniske installationer osv. og at man er fuldkommen fri til at vælge den højde man vil tage luftfotos fra uanset om det er fra 20 meter eller max højden på 100 meter.

Anvendelsesområder for og fordele ved drone luftfoto og luftpanoramer
Uanede muligheder med stor wow-effekt for spændende og smukke luftfotos, bl.a. luftpanoramaer med hotspots til billeder, gigapixel panoramaer på jorden, video, indtegning af skel, stier, ruter m.v.

 • Traditionelle skråfotos fra alle højder op til 100 meter
 • Byplanlægning
 • Volumenberegninger
 • Højopløsnings ortofoto, også NDVI, (lodret fotografering) med en opløsning fra 5 til 1pixel/cm afhængig af flyvehøjde, se eksemplet nederst på siden til venstre.
 • Rundt om objekt panoramaer (eksempler under udarbejdelse)
 • 3D modeller af landskaber og bygninger
 • Skildring af events af enhver art
 • Planlægning, monitorering og registrering af byggerier og anlægsarbejder af enhver art, også indendørs.
 • HD luftvideo, også som FPV (first person view)
 • Inspektion af svært tilgængelige anlæg og installationer både ude og inde
 • Overvågning af enhver art

Teknisk omkring luftfoto med drone og luftpanorama

 • 720/360 graders luftpanoramaer af nærmest uhørt høj kvalitet og oplsning, som kan afspilles på en normal PC, smartphone eller tablet i en hvilken som helst browser fx Internet Explorer, Chrome, Safari uden behov for speciel software.
 • Stor nøjagtighed som kan udnyttes i forbindelse med opmåling, planlægning osv.
 • Flyverute/ fotografering/video kan programmeres meget nøjagtigt, ca 2 meter.
 • Man kan komme helt tæt på
 • Ruten kan gentages helt nøjagtigt igen og igen, fx hvis man vil gentage optagelser på forskellige årstider
 • Stor udstyrsmobilitet
 • Stort set ingen støj og forstyrrelse
 • Intet lovgivningsmæssigt bureaukrati i forbindelse med flyvning
 • Lave omkostninger i forhold til traditionel luftfoto

Luftfoto i bedste kvalitet og opløsning uden sammenligning
Med afsæt i vores 35 år lange fotografiske og 20 år lange erfaring med højopløsnings- og gigapixel panoramafotografering og produktion, leverer vi som de eneste i Danmark luftfotos og luftpanoramaer i gigapixel opløsning. Vores standard luftpanoramer leveres i en opløsning der er 40 gange så høj som et billede fra et 21 megapixel spejrefleks kamera hvilket giver en hidtil uset skarphed og klarhed. Vi kan levere panoramaer og luftfotos i højere opløsning efter aftale.

Opløsning og skarphed er så god at man uden problemer kan lave print i formater på fx 50 kvadratmeter eller endnu højere.

Med hensyn til billedlig æstetik tør vi godt påstå at vi kan noget ingen andre kan i Danmark, nemlig at vurdere landskabet, hvordan og hvornår det skal skydes, lys, vejrforhold der indvirker på billedet og ikke mindst den efterfølgende redigering og billedbehandling der er altafgørende for det endelige resultat.

Sikkerhed i focus
Vi anvender en programmerbar drone også kaldet en UAV til luftfoto fotoopgaver fra luften. Dronen drives af otte motorer, er af højeste kvalitet og opfylder alle sikkerhedskrav mht redundans, hvilket betyder at dronen stadig vil kunne flyve selvom en motor sætter ud. Vi er erfarne piloter og er fuldt forsikrede med en dækningssum på 10 mio kroner.

Autonom eller manuel flyvning
Vores drone kan enten styres og programmeres så den flyver autonomt eller vi kan styre den manuelt. Den automatiske styring anvender vi ved stort set al GPS flyvning i forbindelse med al luftfoto, luftpanoramaer, orthofoto osv. Vores billeder kan derfor anvendes til meget nøjagtig navigation og fex kortlægning/opmåling af arealer.

Sådan leverer vi billederne
Bestiller du luftfotos hos os leverer vi normalt luftfotos digitalt til almindelig download, men vi kan også fremsende en CD med billederne hvis ønsket. Luftfotos leveres som udgangspunkt i fuld opløsning hvilket p.t. er i 22 megapixels opløsning for enkeltskud, nok til særdeles store print.
Er bestillingen et luftpanorama enten 720 graders (kubisk) eller 360 graders (horisontalt) leverer vi billederne i en pakke der kan bruges på alle hjemmesider uden undtagelse og uden større arbejdsindsats, det kan ikke være nemmere. Har du ikke selv check på at lægge det på hjemmesiden kan vi tilbyde hjælp med det også.

Vi kommer når du har brug for os
På grund af teknologien er vi fleksible og kan stort set rykke ud når du har ringet og bestilt luftfotoopgaven. Traditionelt har det været sådan, at bestilte man luftfotografering med fly blev billederne først taget når piloten havde nok opgaver til samme rute for at gøre flyveturen rentabel. Det er vi ikke begrænset af da vi ingen brændstofudgifter og dyre flymekanikerregninger har.

Har du spørgsmål til luftfotos eller andet er du meget velkommen til at ringe til os på 20 722 707.

Priser på luftfoto med drone og luftpanoramaer
Vore priser er meget rimelige da vi ikke har dyre regninger på et stort fly eller helikopter. Vi har i prislisten faste priser på en række pakkeløsninger, som dækker det mest grundlæggende. Har du en større opgave du vil have pris på er det bare at ringe på 20 722 707 eller at skrive os en e-mail hvori du beskriver opgaven til contact@steenknarberg.com.