Dronefoto, dronevideo og luftfoto

Leder du efter en dygtig dronefotograf til at producere dronefoto, luftfoto, dronevideoog som er god til at flyve sin drone, men samtidig har den måske længste erfaring i Danmark i at få de absolut bedste billeder fra luften med drone, så er du havnet det helt rigtige sted? Jeg har fløjet som dronefotograf siden 2009 og har over 40 års erfaring som dronefotograf og som dronefilmfotograf.

En god dronefotograf skal, ud over at være en dygtig fotograf, for at kunne skyde gode dronefotos, nærmest have en hjerne der fungerer i flere dimensioner. Han skal beherske 3D rummet, perspektivet og komponere og skyde dronefotos, luftvideo pg luftpanoramaer der viser bygninger og landskaber tydeligt. Kort sagt skal han som dronenfotograf tage dronebilleder, der får det absolut bedste ud af de sparsomme minutter han har i luften.

Godkendt dronefotograf

P.t. er jeg en af de få godkendte dronefotografer i Danmark der laver dronefotografering som gigapixel luftfotos og luftpanoramaer i den kvalitet du ser her på siden. Jeg har som dronenfotograf brugt år på at udvikle udstyr og metode til dette og gør hvad jeg kan som dronefotograf for hele tiden at levere det bedste til mine kunder.

Vælger du mig som dronefotograf til at tage dronefo, luftfoto og luftpanoramaer af virksomheden, byggerier, byen eller din private ejendom så har du garanti for gode dronebilleder. Dronefotos er ikke bare dronefotos, men kan være meget mere og utroligt spændende, hvis man vælger det rette tidspunkt på døgnet, som du bl.a. kan se her i galleriet.

En dygtig dronefotograf, skal nemlig vide hvornår, hvordan og hvorfor. Jeg har erfaringen og ved hvordan det skal gøres?

Måske vil du forkæle dine forældre med et dronefoto af gården eller af sommerhuset eller din forretningsforbindelse med et foto fra luften af koncernen, den sublime gave.

Professionel, uddannet og forsikret dronefotograf

Hos steenknarberg.com finder du også en professionel, uddannet og forsikret dronefotograf og det er ret vigtigt.

Som dronefotograf og droneoperatører er det udover min opgave med at fastfryse de bedste kompositioner i hver eneste flyvning, også min opgave at flyve sikkert og efter reglerne.

Så uanset om du har brug for en dronefotograf til at tage det traditionelle dronefotos eller luftfoto af de daglige begivenheder på byggeplasen, virksomheden, broen, eller din egen ejendom, er du sikker på at det foregår sikkert og at dine ønsker blive ført ud i livet med mig som dronefotograf.

Dronefoto er i øvrigt noget af det jeg laver mest af laver mest af, simpelthen fordi erhvervslivet, arkiterkter, myndigheder m.v. har brug for gode dronefotos og den fremragende dokumentation dronefoto giver mulighed for i forbindelse med alle anlægsarbejder. Lodretfoto, som også kaldes ortofoto, kan danne grundlag for bedre planlægning og ortofoto er dermed en glimrende måde at dokumentere og vise udviklingen i et byggeprojekt, f.eks. hvis det gøres løbende kronologisk.

Kun fantasien sætter grænser for det perfekte dronefoto, alt kan lade sig gøre når vi sammen går i gang. Derfor har du brug for en dronefotograf, der sammen med dig brainstormer på de bedste dronebilleder, så resultatet bliver det bedste tænkelige.

Dronefotograf med stil

En dronefotograf med sikker smag for stil og branding er også vigtig fordi han ved hvordan det rigtige udtryk kommer til live i redigering og colorgrading af billederne. Dermed sparer den professionelle fotograf dig for meget tid fordi vi leverer billeder der fungerer godt sammen.

Med professionel og kreativ dronefoto undgår du dårlige billeder. I vores regi bliver dronefotos redigeret så alle kontraster og farver står flot og lækkert. Kunne du tænke dig at lade dit hus eller din ejendom fotografere fra luften med drone. Så lad mig som professionel dronefotograf tage luftbillederne til dig. Billederne skal helst tages om foråret og om sommeren og helst på dage hvor luften er klar.