STEEN KNARBERG PHOTOGRAPHY

Fotograf i Køge

Køge ligger på Midtsjælland. Køge by ligger i et område med skove og adskillige søer lige ud til Køge Bugt.

Så når du har brug for en dygtig professionel fotograf i Køge, der altid får det bedste ud af situationen og produktet, så må de hellere ringe til Steen Knarberg Photography & Film. Eller hvis du mangler du en portræt fotograf i Køge til portrætfoto, børnefotografering eller dronefotografering. Du kunne også have brug for en professionel reklame fotograf i Køge til fotografering af din virksomhed og jeres produkter. En dygtig fotograf i Køge med erfaring indenfor packshots, produktfotografering og reportagefotografering, dronefotos og videoproduktion? Måske vil du forkæle dine kunder med flotte fotografier fra en konference, en event, en reception eller en housewarming, msåke eet gruppebillede taget fra luften med drone?

Bookning på 20722707 eller contact(snabela)steenknarberg.com

Portrætter, reportagebilleder, produktbilleder og videoproduktioner, taget af din fotograf i Køge, kan med stor succes anvendes erhvervsmæssigt til mange forskellige fomål: Billeder eller video der brander jeres virksomhed i jeres virksomhedsprofil, fotos til hjemmesiden, portrætter af medarbejdere såvel som billeder fra virksomheden, packshots/produktfotos til webshoppen og varekataloget, eller lækre billeder til trykt promotion materiale. Hos steenknarberg.com finder du en professionel fotograf i Køge med eget studie og bred erfaring indenfor portrætter, produktfotografering, packshots, erhvervsprofiler, reklamefotografering, industrifotografering og erhvervsfotografering, panoramafotografering og luftfoto med drone. Som fotograf i Køge er det min opgave at fastfryse de flygtige og magiske øjeblikke.

Et godt og professionelt billede i fotoalbummet er et minde for livet. Det er et samspil mellem dig og fotografen i Køge, at skabe gode, stemningsfulde billeder, at få de små øjeblikke gjort til underfundige og evige, historier, du kan tage frem igen og igen.

Uanset om du har brug for en fotograf i Køge til at tage børneportrætter, familieportrættet, fotos af din virksomhed, videoproduktion, packshots og produktbilleder, dronefotos, eller portrættet af dig selv til kæresten, kan dine ønsker blive ført ud i livet sammen med din fotograf i Køge. Portrætter, entehn privat eller erhverv, taget af fotografen i Køge er vi rigtig gode til uanset om det er gruppeportrætter, familieportrætter, eller et enkelt portræt, portrætter taget udendørs eller et portræt i en helt bestemt situation.

Køge (tidligere stavet Kjøge) er en by på Østsjælland ligger i Køge Kommune beliggende i bunden af Køge Bugt ved Køge Ås udmunding i det østlige farvand og tilhører Region Sjælland. Køge er i dag en forstad til København, da den stort set hænger sammen med den bymæssige bebyggelse der går langs med Køge Bugt Motorvejen ind til København.

Køge er en gammel købstad med mange gamle huse i midten af byen, især omkring Køge Torv, hvor bl.a. Køge Rådhus og Kong Hans' Gård, fra henholdsvis 1550 og 1634, ligger side om side med ældre borgerhuse. På torvet findes ligeledes en statue af Frederik 7. skabt af kunstneren Herman Wilhelm Bissen i 1869. Mellem Kirkestræde og Nørregade ligger Sankt Nicolai Kirke, en gotisk kirkebygning opført i løbet af årene 1250-1300 med et 43 meter højt tårn. Kirken er byens vartegn. Nær kirken i Kirkestræde 20 finder man Danmarks ældst daterede bindingsværkshus, som er opført i 1527; huset er i dag en del af Køge Børnebibliotek.[2]

Bookning på 20722707 eller contact(snabela)steenknarberg.com

Børneportrætter og babyfotos er vi også med på som du kan se i vores galleri og portfolie her. Kun fantasien sætter grænser for det perfekte billede her på studiet hos fotografen i Køge, alt kan lade sig gøre når du og din fotograf i Køge først går i sving. Derfor er din fotograf i Køge en der respeketer dig og dine ønsker fuldt ud den du har brug for, men også en fotograf som kommer med sine ideer til det perfekte billede. Jeg kan som prof. fotograf i Køge bruges til andet end fotos i studie / atelier. Er du arrangør af en sammenkomst, en event, en konference, en sportsbegivenhed eller en hvilken som helst anden form for arrangement, har du brug for en professionel fotograf.

En professionel og rutineret fotograf i Køge med god smag for branding er også praktisk når du skal have taget billeder til din hjemmeside. Den rutinerede fotograf i Køge sparer dig for rigtig meget tid fordi vi leverer billeder der fungerer godt sammen og kan bruges til mange forskellige formål i din markedsføring. Det sørger vi for når vi laver billedbehandling bl.a. i en process man kalder color grading. Luftfotografering i Køge klarer vi også med vores fjernstyrede otte motors drone. Luftfotos og 720 graders luftpanoramaer fra Køge er værdifulde som dokumentation i forbindelse med byggeri, udstykning, salg af ejendom osv. En dygtig fotograf med forstand på luftfotografering i Køge der også har check på sit grej og udstyr er vigtig så den dyrebare tid i luften giver gode billeder.

Bookning på 20722707 eller contact(snabela)steenknarberg.com

Med en professionel og kreativ fotograf i Køge undgår du dyre fejltagelser og halvdårlige billeder. På mit studie bliver billederne til så alle farver og kontraster står flot og lækkert, det der kendetegner gode billeder fra en fagfotograf. Kun en professionel og kreativ fotograf i Køge kan sammen med dig skabe de perfekte billeder til at tage med til fremvisning hos casting- og modelbureauer. Og du selv vil få nogle virkeligt gode billeder, du kan være stolt af. Det vigtigste for dig som kommende fotomodel, er at få taget nogle billeder der udstråler professionalisme, dét får du hos steenknarberg.com, som også er en erfaren modefotograf og reklamefotograf.

Jeg er som professionel fotograf i Køge vant til lidt af hvert. Events som receptioner, team-building, firmaskovture og andre festligheder kan blive meget mere overskuelige, når du overlader det til en fotograf at tage billederne eller videoerne. Med os inde i billedet kan du slappe af og nyde øjeblikket. Du skal ikke huske på at tage billeder hele tiden, lad blot fotografen om det.

Mangler du fotograf i Køge til reklamefoto, videoproduktion, dronefotografering, hjemmesidefoto, reportagefoto, modefotos, portrætfoto, bryllupsfoto m.m. Så kontakt steenknarberg.com Din rigtige fotograf i Køge. Jeg bookes på 20 722 707.