STEEN KNARBERG PHOTOGRAPHY

Fotograf i Sorø

Sorø ligger på Midtsjælland. Navnet Sorø kommer af Sor Ø fordi der i sin tid lå et munkekloster omkranset af sø og mose. Sorø by ligger i et område med skove og adskillige søer, med Sorø Sø og Tuelsø som de største søer.

Så når du har brug for en dygtig professionel fotograf i Sorø, der altid får det bedste ud af situationen og produktet, så må de hellere ringe til Steen Knarberg Photography & Film. Eller hvis du mangler du en portræt fotograf i Sorø til portrætfoto, børnefotografering eller dronefotografering. Du kunne også have brug for en professionel reklame fotograf i Sorø til fotografering af din virksomhed og jeres produkter. En dygtig fotograf i Sorø med erfaring indenfor packshots, produktfotografering og reportagefotografering, dronefotos og videoproduktion? Måske vil du forkæle dine kunder med flotte fotografier fra en konference, en event, en reception eller en housewarming, msåke eet gruppebillede taget fra luften med drone?

Bookning på 20722707 eller contact(snabela)steenknarberg.com

Portrætter, reportagebilleder, produktbilleder og videoproduktioner, taget af din fotograf i Sorø, kan med stor succes anvendes erhvervsmæssigt til mange forskellige fomål: Billeder eller video der brander jeres virksomhed i jeres virksomhedsprofil, fotos til hjemmesiden, portrætter af medarbejdere såvel som billeder fra virksomheden, packshots/produktfotos til webshoppen og varekataloget, eller lækre billeder til trykt promotion materiale. Hos steenknarberg.com finder du en professionel fotograf i Sorø med eget studie og bred erfaring indenfor portrætter, produktfotografering, packshots, erhvervsprofiler, reklamefotografering, industrifotografering og erhvervsfotografering, panoramafotografering og luftfoto med drone. Som fotograf i Sorø er det min opgave at fastfryse de flygtige og magiske øjeblikke.

Et godt og professionelt billede i fotoalbummet er et minde for livet. Det er et samspil mellem dig og fotografen i Sorø, at skabe gode, stemningsfulde billeder, at få de små øjeblikke gjort til underfundige og evige, historier, du kan tage frem igen og igen.

Uanset om du har brug for en fotograf i Sorø til at tage børneportrætter, familieportrættet, fotos af din virksomhed, videoproduktion, packshots og produktbilleder, dronefotos, eller portrættet af dig selv til kæresten, kan dine ønsker blive ført ud i livet sammen med din fotograf i Sorø. Portrætter, entehn privat eller erhverv, taget af fotografen i Sorø er vi rigtig gode til uanset om det er gruppeportrætter, familieportrætter, eller et enkelt portræt, portrætter taget udendørs eller et portræt i en helt bestemt situation.

Sorø kan dateres tilbage til år 1142, hvor stormanden Asser Rig byggede et benediktinerkloster for munke i Sorø. På klosteret herskede først Benediktinerne, sidenhen Cisterciensere, der havde bedre evner som jord- og godsforvaltere end Beneditinerne. Sorø Kloster voksede hurtigt til Nordens største og rigeste kloster, hvilket foranledigede at datidens kongemagt ofte kom på stedet hvoraf flere ligger begravet i Sorø bl.a. Christoffer 2., Valdemar Atterdag og Oluf 2.

Klosterets ændrede gennem gennem Reformationen status til alderdomshjem for gamle munke. I 1586 stiftede man en kostskole på stedet for borgerskabets og adelens drenge, med navn "Sorø Lærde Skole", det der senere blev til Sorø Akademi. I 1638 fik Sorø status som købstad forbindelse med, at Christian 4. oprettede et ridderakademi tæt ved skolen.

Sorø er en by med mange kulturelle arrangementer og mange foreninger. I Storgade ligger Sorø Museum. Desuden har Sorø en aktiv købmandsbutik fra 1880 og en mindestue for salmedigteren B.S. Ingemann og mange andre spændende kulturelle værdier.

Byen huser mange historiske bygninger, bl.a. Klosterporten, som kan spores helt tilbage til 1160'erne.

I omegnen af Sorø by, ved søerne og i skoven er der mange muligheder for vandre-, cykel- og løbeture. På Sorø sø er der i sommerhalvåret rundture med Sorø Bådfart, en smuk måde at opleve byen på.

Bookning på 20722707 eller contact(snabela)steenknarberg.com

Børneportrætter og babyfotos er vi også med på som du kan se i vores galleri og portfolie her. Kun fantasien sætter grænser for det perfekte billede her på studiet hos fotografen i Sorø, alt kan lade sig gøre når du og din fotograf i Sorø først går i sving. Derfor er din fotograf i Sorø en der respeketer dig og dine ønsker fuldt ud den du har brug for, men også en fotograf som kommer med sine ideer til det perfekte billede. Jeg kan som prof. fotograf i Sorø bruges til andet end fotos i studie / atelier. Er du arrangør af en sammenkomst, en event, en konference, en sportsbegivenhed eller en hvilken som helst anden form for arrangement, har du brug for en professionel fotograf.

En professionel og rutineret fotograf i Sorø med god smag for branding er også praktisk når du skal have taget billeder til din hjemmeside. Den rutinerede fotograf i Sorø sparer dig for rigtig meget tid fordi vi leverer billeder der fungerer godt sammen og kan bruges til mange forskellige formål i din markedsføring. Det sørger vi for når vi laver billedbehandling bl.a. i en process man kalder color grading. Luftfotografering i Sorø klarer vi også med vores fjernstyrede otte motors drone. Luftfotos og 720 graders luftpanoramaer fra Sorø er værdifulde som dokumentation i forbindelse med byggeri, udstykning, salg af ejendom osv. En dygtig fotograf med forstand på luftfotografering i Sorø der også har check på sit grej og udstyr er vigtig så den dyrebare tid i luften giver gode billeder.

Bookning på 20722707 eller contact(snabela)steenknarberg.com

Med en professionel og kreativ fotograf i Sorø undgår du dyre fejltagelser og halvdårlige billeder. På mit studie bliver billederne til så alle farver og kontraster står flot og lækkert, det der kendetegner gode billeder fra en fagfotograf. Kun en professionel og kreativ fotograf i Sorø kan sammen med dig skabe de perfekte billeder til at tage med til fremvisning hos casting- og modelbureauer. Og du selv vil få nogle virkeligt gode billeder, du kan være stolt af. Det vigtigste for dig som kommende fotomodel, er at få taget nogle billeder der udstråler professionalisme, dét får du hos steenknarberg.com, som også er en erfaren modefotograf og reklamefotograf.

Jeg er som professionel fotograf i Sorø vant til lidt af hvert. Events som receptioner, team-building, firmaskovture og andre festligheder kan blive meget mere overskuelige, når du overlader det til en fotograf at tage billederne eller videoerne. Med os inde i billedet kan du slappe af og nyde øjeblikket. Du skal ikke huske på at tage billeder hele tiden, lad blot fotografen om det. Mangler du fotograf i Sorø til reklamefoto, videoproduktion, dronefotografering, hjemmesidefoto, reportagefoto, modefotos, portrætfoto, bryllupsfoto m.m. Så kontakt steenknarberg.com Din rigtige fotograf i Sorø. Jeg bookes på 20 722 707.