Priser på gicléeprint, giclee tryk, kunsttryk, samt affotografering af kunst og malerier og reproduktion af kunst

Her finder du en nem oversigt over priser på fotografisk reproduktion af kunst og giclee print, altså hvad det vil koste dig fra du afleverer dine kunstmalerier til du står med de færdige reproduktioner, som pigmentbaseret giclée tryk i hånden.

Papirerne og printmedierne er opdelt i to hovedgrupper, almindelige fotopapirer og de såkaldte fine art papirer, som typisk er papirer med indhold af bomuld og med lidt struktur. Disse papirer er typisk fra Hahnemühle, Epson, Canson og Solution Fine Art m.lf. Læs mere om alt det tekniske vedr. giclée print, kunsttryk og kunstprint her.

Som noget nyt lancerer vi nu pakketilbud der gør det nemmere at overskue hvad det samlet vil koste dig at få reproduceret dine værker i form af giclée tryk. Se pakketilbudene her.

Priser og tilbud på affotografering af billedkunst og malerier,
samt redigering og prøvetryk til farvelighed

Priserne inkluderer omfattende gennemgang og redigering af alt, der bidrager til en nøjagtig gengivelse af originalværket. Herefter laves der prøvetryk, som sendes til dig til endelig godkendelse. Gennemgang og redigering sker i tæt samarbejde med dig så du får det ønskede resultat, med garanti!
OBS: Skriv til mig på contact@steenknarberg.com for tilbud på flere affotograferinger/reproduktioner


Opstart 65,- / Alle priser er ekskl. moms.

 

Priser på gicléeprint, giclée tryk og
fineart print, 12 farve pigment

OBS: Jeg giver pæne rabatter på flere print, så skriv til mig på contact@steenknarberg.com for evt. tilbud.


Opstart 65,- | Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.

 

Sikker forsendelse af dine print og tryk

Der er ikke meget ved at modtage beskadigede print, så jeg gør meget ud af at sikre, at du modtager dine giclée print hele og ubeskadigede.

Er der tale om små ordrer vil jeg, såfremt papiret tillader det, sende det i et paprør som pakkeforsendelse med GLS. Jeg sørger altid for at printene er pakket, så de er nemme at få ud af paprøret. Imellem printene lægger jeg silkepapir så printene ikke kan ridse hinanden.

Ved større ordrer opfordrer jeg mine kunder til at vælge plano forsendelse som værdiforsendelse. Plano betyder pakket fladt, hvilket minimerer risikoen for skader på printene.
Til en sådan plano forsendelse, af dine gicléeprint, specialfremtiller jeg en transportkasse af 3 mm gråpap, med kantafstivning af skum eller trælister, afhængig af oplagets størrelse.
Det koster lidt ekstra, men til gengæld har du så en transportkasse som kan genbruges enten til opbevaring eller videreforsendelse.

P.t. har jeg ingen faste priser på plano forsendelse, men den er inkluderet i tilbuddet du modtager.

For forsendelse i paprør tager jeg GLS, alternativt PostNord’s standardpriser + et kørselsgebyr på 75,-

Priser på opklæbning og laminering af gicleeprint


Opstart 65,- | Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.