GDPR samtykke til behandling og opbevaring af billeder og grundlæggende personoplysninger

 

Det er ikke for at gøre tingene mere besværlige!

Men det er sådan, at jeg i medfør af Persondataforordningen (GDPR) har brug for dit samtykke til at jeg, Fotograf Steen Knarberg, må opbevare og behandle de billeder/video jeg har taget af dig, eller dine børn under 18, samt dine kontaktoplysninger. I og med at du har ladet dig fotografere af mig, har du allerede samtykket i selve fotograferingen.

Oplysningerne Steen Knarberg Photography & Film (CVR:19372448) opbevarer
1: Billeder/video af dig (følsomme oplysninger)
2: Fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. (ikke følsomme oplysninger)

Hvorfor oplysningerne opbevares
Det er nødvendigt for virksomheden at behandle dine personoplysninger for, at Steen Knarberg Photography kan betjene dig som kunde, og opbevare og billedbehandle dine billeder og video.

Det  bruger jeg oplysningerne til
Når du giver samtykke til, at virksomheden kan behandle dine personoplysninger, vil dit samtykke omfatte, at virksomheden kan:

Sletning
De i punkt 2 ovenfor nævnte oplysninger, kan og vil på din forespørgsel blive slettet såfremt, der ikke længere er grundlag for opbevaring, se persondatapolitiken.
Billeder og videomateriale, er jeg dog nødt til at opbevare af ophavsretlige årsager, så jeg kan godtgøre at billederne er taget af mig hvis nødvendigt.

Og så en lille bøn 🙂
Som fotograf, er jeg i forbindelse med markedsføring nødt til at kunne vise mit arbejde frem. Derfor vil det glæde mig umådeligt, hvis du også vil tage stilling til, om at jeg evt. må bruge billederne i mit portfolio på min hjemmeside og på de sociale medier (Facebook, Instgram Twitter, LinkedIn m.fl.) hvor jeg markedsfører mig. Dette samtykke kan naturligvis trækkes tilbage til hver en tid, ligesom jeg naturligvis ikke nævner nogle personnavne i forbindelse med visning af billederne. På forhånd tak!


Læs min persondatapolitik