loader

 

Samtykke til opbevaring af billeder og grundlæggende personoplysninger

 

Tingene skal ikke gøres mere besværlige end nødvendigt.

Men desværre er det sådan, at jeg i medfør af Persondataforordningen (GDPR) også har brug for dit samtykke til at jeg, Steen Knarberg, må opbevare og behandle de billeder jeg har taget af dig, eller dine børn under 18, samt dine kontaktoplysninger. I og med at du har ladet dig fotografere af mig, har du allerede samtykket i selve fotograferingen.

Oplysningerne Steen Knarberg Photography (CVR:19372448) opbevarer
1: Billederne af dig (følsomme oplysninger)
2: Fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer og emailadresse. (ikke følsomme oplysninger)

Hvorfor oplysningerne opbevares
Det er nødvendigt for virksomheden at behandle dine personoplysninger for, at Steen Knarberg Photography kan betjene dig som kunde og opbevare og billedbehandle dine billeder.

Det  bruger jeg oplysningerne til
Når du giver samtykke til, at virksomheden kan behandle dine personoplysninger, vil dit samtykke omfatte, at virksomheden kan:


Sletning
De i punkt 2 ovenfor nævnte oplysninger kan og vil på din forespørgsel blive slettet såfremt der ikke længere er grundlag for opbevaring, se persondatapolitiken. Billederne er jeg dog nødt til at opbevare en kopi af af ophavsretlige årsager, så jeg kan godtgøre at billederne er taget af mig hvis nødvendigt.

Og så en lille bøn 🙂
Som fotograf er jeg nødt til at kunne vise mit arbejde frem for at kunne få nye kunder. Derfor vil det glæde mig umådeligt, hvis du ved samme lejlighed også vil tage stilling til, om jeg evt. må bruge billederne i mit portfolio på min hjemmeside og på de sociale medier hvor jeg markedsfører mig. Dette samtykke kan naturligvis trækkes tilbage til hver en tid, ligesom jeg naturligvis ikke nævner nogle navne i forbindelse med visning af billederne. På forhånd tak!


Læs min persondatapolitik