GDPR samtykke til persondatapolitik og opbevaring af grundlæggende personoplysninger

Det er ikke for at gøre tingene mere besværlige!

Men det er sådan, at jeg i medfør af Persondataforordningen (GDPR), som dataansvarlig, har brug for dit samtykke til at jeg, Steen Knarberg Photography (CVR:19372448), må opbevare og behandle de billeder/video jeg har taget af dig, eller dine børn under 18, samt dine kontaktoplysninger, dvs. almindelige oplysninger som navn, adresse og tlf. nr. I og med, at du har ladet dig fotografere af mig, har du allerede givet samtykke til selve fotograferingen.

Oplysningerne Steen Knarberg Photography & Film (CVR:19372448) opbevarer og behandler
1: Billeder/video af dig (følsomme oplysninger)
2: Fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. (almindelige oplysninger)

Hvorfor oplysningerne opbevares
Det er nødvendigt for virksomheden, at behandle dine personoplysninger for, at Steen Knarberg Photography kan betjene dig som kunde, og opbevare og billedbehandle dine billeder og video.

Det  bruger jeg oplysningerne til
Når du giver samtykke til, at Steen Knarberg Photography kan behandle dine personoplysninger, vil dit samtykke omfatte, at virksomheden kan:

Sletning
De i punkt 2 ovenfor nævnte oplysninger, kan og vil på din forespørgsel blive slettet såfremt, der ikke længere er grundlag for opbevaring, se persondatapolitiken.
Billeder og videomateriale, er jeg dog nødt til at opbevare af ophavsretligt juridiske årsager, så jeg kan godtgøre at billederne er taget af mig hvis nødvendigt.

Og til sidst en lille bøn 🙂
Som fotograf, er det i forbindelse med min markedsføring rigtig dejligt at kunne vise mit arbejde frem. Derfor vil det glæde mig umådeligt, hvis du også vil tage stilling til, om jeg evt. må bruge billeder/video af dig i mit portfolio, på min hjemmeside og på de sociale medier (Facebook, Instgram Twitter, LinkedIn m.fl.) hvor jeg markedsfører mig. Dette samtykke kan naturligvis trækkes tilbage til hver en tid, ligesom jeg naturligvis ikke nævner nogle personnavne i forbindelse med visning af billederne. På forhånd tak!


Læs min persondatapolitik