loader

Videoproduktion og Filmproduktion

Axel Towers

Næstved Sten & Grus

Dark Sky Møn

Næstved Sten & Grus

1000 Dots

Ovenfor ser du eksempler på de typer af videoprodktion jeg producerer: testimonial video, dronevideo, time lapse, arkitektur video, corporate video, reklamefilm, produktvideo, processvideo, HR- og CSR-film, undervisningsfilm, instruktionsvideoer, reportager og spændende messevideoer.

Jeg producerer også Green screen produktpræsentation, debat, videotale og videoforedrag – kort sagt enhver form for video du næsten kan forestille dig.

Jeg har eget studie og har alt det nyeste i grej og udstyr indenfor reportage, cinema, lydproduktion samt selvfølgelig postproduktion fasciliteter, herunder color grading. Alle optagelser skydes i 4K så alle kavlitetskrav og platforme kan komme i betragtning

Et hvert projekt startes op med et møde. Vi planlægger hvad filmen skal handle om, hvem målgruppen er og hvordan den nås på de forskellige videoplatforme, sociale medier osv.

Herefter udarbejdes manuskript, storyboard, moodboards osv. og hvis nødvendigt trækker vi ekstern tekst- og manuskriptsforfatter. Denne del af processen er den mest udfordrende, for det er her der skal tænkes i den spændende og gribende fortælling og selvfølgelig fantastiske billeder. Og fantastiske billeder er helt afgørende i dagens mediebillede.

Ring gerne på +45 20 722 707 hvis du vil høre mere. Du udfordrer mig og derefter omvendt. Jeg har med garanti en vinkel på din historie du vil elske.