Videoproduktion og Filmproduktion

Axel Towers - Produktfilm for Lamilux Nordic

Produktion af produktvideo og clickbait for Linak Actuators

Næstved Sten & Grus - Produktion af reklamefilm

Næstved Sten & Grus - Reklamefilm og Profilfilm

Lamilux Nordic - Produktion af produktfilm for ovenlys

Dark Sky Møn - Time-lapse og reklamefilm

1000 Dots - Produktion af produktvideo

VIDEOPRODUKTIONER OG PRODUKTFILM DER SÆLGER

Ovenfor ser du en lille håndfuld af de film- og videoproduktion jeg producerer: testimonial video, dronevideo, time lapse video, arkitektur video, corporate video, reklamefilm, produktvideo, processvideo, HR- og CSR-film, undervisningsfilm, instruktionsvideoer, reportager og spændende messevideoer.

Jeg producerer også Green screen videoproduktpræsentation, video debat, videotale og videoforedrag – kort sagt enhver form for video og film du næsten kan forestille dig.

Jeg har eget studie og har alt det nyeste i kamera, lysgrej og udstyr indenfor reportagefilm, cinema, lydproduktion samt selvfølgelig postproduktion faciliteter, herunder klipning og color grading. Alle optagelser skydes i 4K kvalitet så alle kvalitetskrav og videoplatforme kan komme i betragtning, herunder YouTube og Vimeo.

Et hvert projekt med videoproduktion startes op med et møde. Vi planlægger hvad filmen skal handle om, hvem målgruppen er og hvordan den nås på de forskellige videoplatforme, sociale medier osv.

Herefter udarbejdes manuskript, storyboard, moodboards osv. og hvis nødvendigt trækker vi på ekstern tekst- og manuskriptforfatter. Denne del af processen er den mest udfordrende, for det er her der skal tænkes i den spændende og gribende fortælling og selvfølgelig fantastiske levende billeder. Og fantastiske billeder er helt afgørende i dagens mediebillede.

Ring på +45 20 722 707 eller skriv på contact@steenknarberg.com hvis du vil høre mere. Du udfordrer mig og derefter omvendt. Jeg har med garanti en vinkel på din historie du vil elske.