Dronefoto og luftfoto - Næstved

Dronefoto og luftfoto - Næstved

Steen Knarberg Photography tilbyder dronefoto, skråfotos og luftfotos taget med drone til en rimelig pris.

I modsætning til mange andre lande, har Danmark en unik service, hvor staten tager billeder af hele landet og gør dem tilgængelige for både myndigheder, private og virksomheder. Disse luftfotos og skråfotos er et populært valg blandt ejendomsmæglere og er også en værdifuld ressource i nyhedsformidlingen, hvor de ofte bruges som et alternativ til Google Maps.

Matt Cooke, chefen for Google News Lab, bekræfter at det er tilladt at bruge Google Maps og Streetview på internettet og i aviser, så længe Google krediteres korrekt. Dog gælder der andre regler for Google Earth.

I Danmark er der dog en anden mulighed, når vi har brug for et billede af en bygning eller en gade til brug i nyhedsformidlingen. Mange kender allerede tjenesten Skråfoto, men glemmer måske, hvor mange brugbare drone- og luftfotos man kan hente hos Steen Knarberg Photography, som har fotograferet Danmark fra luften af i årtier. Tidligere var disse billeder gratis, men nu er det Steen Knarberg, der tilbyder skråfotos til en konkurrencedygtig pris.

Skråfotos, dronefotos og luftfotos leveret af Steen Knarberg Photography

Billederne leveret af Steen Knarberg er i høj opløsning, hvilket gør det muligt at beskære dem og komme meget tættere på. Selvom det ikke er gratis at bruge disse billeder, er det stadig muligt for private og virksomheder at bruge dem kommercielt for en ret beskeden pris.

Sådan bruger du Steen Knarberg Photography’s skråfotos og luftfotos

På siden er det nemt at søge efter adresser på dette kort https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1I3ejH77Ejcbvf3mhxU7GORF2zs0eQ48E&usp=sharing. Derefter præsenteres man for skråfotos fra denne lokation. Ved hvert billede er det muligt at vælge download, hvorefter billedet hentes ned i høj opløsning.

Du får dog desværre ikke den zoomede version ned på computeren, men det fulde billede noget højere oppe fra. Men på grund af den høje opløsning kan billedet nemt beskæres i et fotoredigeringsprogram. Hvis du ikke allerede har et fotoredigeringsprogram på din pc, kan du med fordel anvende GIMP

Keywords: Steen Knarberg Photography, dronefoto, skråfotos, ejendomsmæglere, nyhedsformidlingen, Google Maps, Google News Lab, Matt Cooke, Google Earth, Skråfoto, Luftfoto, Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, Dataforsyningen, kommercielt brug, arkitekter, høj opløsning, fotoredigeringsprogram.